سلام دوستان . یه مدتی شده دارم چاق میشم . بیشتر از شکمم اگه الان لاغر نکنم بعدا نمیشه جلوشو گرفت . پنج شش کیلو میخوام کم کنم . به نظرتون اگه یه وعده رو حذف کنم کارساز ؟ میخوام شام نخورم
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
من ورزش نمیکنم.همه چی هم میخورم ولی کم میخورم.لازم نیس تا گلو خودتو خفه کنی.لازمم نیس هر وقت حوصلت سر رفت غذا بخوری.لازمم نیس همیشه به حرف گرسنگی معدت گوش بدی