2777
2789
عنوان

از آدمای بی ملاحظه خسته شدم

137 بازدید | 16 پست

سلام. خسته شدم دیگه فامیای شوهرم 20 نفرن از اول عید قشون کشی کردن اومدن خونمون. به خدا بچه هام روانی شدن. اونا هم بچه دارن همش دارن تو سر و کله هم میزنند. به خدا به خاطر کرونا ده ماهه خونه هیچ کدوم نرفتم ولی اینا هر دو ماه به بهانه دلتنگی پا میشن میان. دلم خوش بود اومدم راه دور 

وای خدا صبرت بده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم. اونا از شمال 

برعکسه از قبل بگو ما میایم بعد نرو یا یه قشون وردار یکسره بریدخونشون ادب شن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ای بابا خواهر منم اوضاش همینه میگم ی بار رک و راست بگو یا میخوام جایی برم یا اینکه تو شرایط الان مهمون قبول نمی‌کنیم شرمنده. ولی میگه چجوری روم بشه پشت سرم حرف میزن و... میگم مریض بشی بهتره؟ 

واقعا منم بدم میاد از اینجور ادمای اسگول بی ملاحظه 

روز اول عید فقط رفتم خونه پدرم. دیگه هیجا نتونستم برم. چقدر زحمت کشیدم واسه خونه تکونی تک و تنها. الان خونم به گند کشیده شده.

ای بابا خواهر منم اوضاش همینه میگم ی بار رک و راست بگو یا میخوام جایی برم یا اینکه تو شرایط الان مهم ...

راست میگه به خدا. اونا هم هیچی نگن شوهرم بهش برمیخوره. میگه حق نداری حرف بزنی. خونوادم هستند

روز اول عید فقط رفتم خونه پدرم. دیگه هیجا نتونستم برم. چقدر زحمت کشیدم واسه خونه تکونی تک و تنها. ال ...

اخی الهی 

میفهمم واقعا منم برای تمیز کردن خونه از هیچکس کمک نمیگیرم 

تک و تنها بعد میان گند میزنن میرن 

شستو و رفت و روب کار ماست 

خوردن و ریختن و پاشیدن کار اوناس

برعکسه از قبل بگو ما میایم بعد نرو یا یه قشون وردار یکسره بریدخونشون ادب شن

من به شوهرم میگم بریم میگه نه کروناست. تیرماه رفتم شمال دیگه نرفتم. حالا اینا همش میان

راست میگه به خدا. اونا هم هیچی نگن شوهرم بهش برمیخوره. میگه حق نداری حرف بزنی. خونوادم هستند

به شوهرت بگو من واست مهم ترم یا خانوادت 

بگو پدرمو در اوردن بابا 

کمرم شکست انقدر جلوشون خم و راست شدم

به شوهرت بگو من واست مهم ترم یا خانوادت  بگو پدرمو در اوردن بابا  کمرم شکست انقدر جلوشون ...

خوب میگه خونوادم مهم ترن. به خدا کلافه شدم دیگه. الان بچه دو سالم یهو لج کرد هیچ جوره ساکا نمیشد. بعد میگن این همینجوری هست خیلی بد لجه. گفتم تو این چند روز کی اینجوری شد. الان بچه ها وسیله ها رو ازش گرفتن لج گرد. بعدم آوردم تو اتاق خوابوندمش