2777
2789
عنوان

خانم های آشنا به کار طلاق و مهریه

286 بازدید | 22 پست

من الان تقریبا دو سال هست که با شوهرم نیستم و میخام‌ طلاق بگیرم . سال قبل گفتم مهرم حلال میکنم طلاق بده قبول نکرد ....امسال مهرم گذاشتم اجرا و اموالش توقیف هست ...بهش میگم یا پول خرید یه اپارتمان بده یا من قانونی نصف خونت رو میکنم به نام خودم . اما هیچ کدوم رو قبول نمیکنه و میگه فقط با ۱۰۰ ملیون میدم و طلاقت میدم . فقط بخاطر بچه هام که دارن اذیت میشن شاید حاضر بشم‌که با صد ملیون و حق طلاق ، بقیه اموالش رو از توقیف ازاد کنم. هر چند خیلی راحت میتونم سه دنگ خونش به اضافه ماشینش وچیزهای دیگه ای که دارع ازش بگیرم. اما تهدید میکنه شدید. منم الان چند ماهه خونه مادرم هستم خودم و بچه ها دیگه خسته شدیم . از تهدیداش میترسم. نمیدونم چی کار کنم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پیامه به فتانشون بده. ضمنا وکیل بگیر واصلا خودت دادگاه نرو.اگر خواستی حضانت بچه ها رو درازای بخ ...

همه اموالش تو اداره ثبت توقیفه . نمیدونم چی کار کنم ؟؟ طلاق توافقییا موندن و گرفتن حق و حقوق و جنگیدن. دلم برا بچه ها میسوزع