2777
2789
عنوان

قرص لتروزول و آمپول اچ سی جی

130 بازدید | 41 پست

لطفاً هرکی اطلاعی داره بگه من باوجود فولیکول خوب که ۱۹ بود دکتر گفت خیلی خوبه تاحالام توباروری مشکلی نداشتم شوهرم اسپرمش خیلی خوبه ، آمپول زدم اقدام کردم ولی نشد ،اخه چرا چ دلیلی می‌تونه داشته باشه پس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭 چرا ما باردار نمیشیم بعد اونایی که بچه نمی‌خوان با هوا باردار میشن

من یه دختر دارم سقط هم قبلاً کردم ، الان برای دومی دارم اقدام میکنم تاحالا ازاین چیزا مصرف نکرده بودم فک نمی‌کردم باوجود این چیزا نشه ،شما چی کارا کردی 

۸ ماهه تو اقدامم واقعا خسته شدم خدا صبر بده ب اونایی که چندین ساله بچه ندارن

من تازه اولین ماهه شروع کردم ، غصه نخور انشالا میشه ، توام ازاین داروها خوردی ؟لتروزول یا کلومیفن ازاین چیزا

فرقش با آی وی اف چیه؟ پس چرا نگرفته وقتی سالمه؟ تغذیتم درست انجام میدی؟

نخ ای وی اف نرفتم نمیدونم 

ربطی ب تغذیه نداره ۴۰ درصد الان زن ها نازا هستن دکتری که میرم چند ساعت طول میکشه نوبتم برسه همه هم میگن سالمیم نمیشه 

خدایاشکرت ❤️
من تازه اولین ماهه شروع کردم ، غصه نخور انشالا میشه ، توام ازاین داروها خوردی ؟لتروزول یا کلومیفن از ...

ن ب من قرص نداد ب کسی قرص میده که کیست و فیبروم داشته باشه احتمالا کیست داری

خدایاشکرت ❤️
من یه دختر دارم سقط هم قبلاً کردم ، الان برای دومی دارم اقدام میکنم تاحالا ازاین چیزا مصرف نکرده بود ...

یکساله ازدواج کردم ۶ ماهه اقدامم ولی نمیشه پریودم نامنظمه ولی آزمایش هورمونی و سونوگرافی دادم همه سالم بود فقط گفت رحمت دوشاخه