2777
2789
عنوان

دوراهی بیمارستان کرج یا تهران.

468 بازدید | 9 پست
بچه ها دودلم برم بیمارستان بهمن با سهیلا عارفی یا کرج بیمارستان تخت جمشید کرج پیش اشرف دهقانی که تا حالا تو بارداری تحت نظرش بودم؟
http://ninigogoly.niniweblog.com برامون یادگاری هم بذارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واله باید ببنی هدفت از تهران رفتن چی هست؟ مثلا یکی می خواد نزدیک خانوادش باشه یکی دک و پز واسش مهمه یکی می خواد بچش شناسنامش تهران بخوره اما اگه هیچ کدوم اینا ملاکت نیست به نظرم تهران نرو هفته های آخر تهران رفتن و اومدن سخته و کما اینکه اگه یه وقت خدا نکرده بچه مشکلی داشته باشه بعد از به دنیا اومدن؛ همش باید در رفت و آمد باشی با اون وضعیتت به نظرت الان دکتری هم قبولت می کنه؟‌ظاهرا چیزی به زایمانت نمونده
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
عزیزم منم با نظریات میناگلی موافقم اگر یه موقع خدای نکرده بچت نیاز به موندن تو بیمارستان داشته باشه هی باید بری و بیای که اینطوری خیلی سختهههههههه یعنی وحشتناکه
کوچمولو مبارکه به سلامتتی خدا حفظش کنه عزیزممممممممممم شبه زایمانت تایپیک زدی برا بیمارستان خیلی با حالی
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".