2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بخونن🔴

809 بازدید | 59 پست

دلم نیومد این متنو باهاتون به اشتراک نزارم :

خانم_های_مجردها_بخوانند#  

روانشناسی#  

دختران مجرد به هوش باشید:

بسیاری از دختران این مساله را مطرح میکنند که با کسی دوست هستند و به انتظار او سایر خواستگاران خود را ندیده  و نشناخته رد می کنند.
بارها عنوان کرده ایم هر پسری نهایتا تا 6 ماه پس از آشنایی تصمیم میگیرد که میخواهد شما را برای خودش نگه دارد یا خیر.
پس لطفا به امید اینکه او بالاخره خواهد آمد دوسال و شاید بیشتر از عمرتان روحتان و بدتر از آن جسمتان را به پای کسی نگذارید.
اگرخواستگار دیگری دارید حتما او را بررسی کنید.
مطمئن باشید کسی که جسارت میکند و به خواستگاری شما می آید از کسی که بارها میگوید دوستتان دارد اما جرات اینکه پا جلو بگذارد را ندارد ارزش بیشتری دارد.

لطفا به هوش باشید و ساده انگاری را کنار بگذارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پسره هست هنوز نیومده کلی خرجم کرد با اینکه هیچی نداشت همش میگه خیلی میخامت نمیدونم عاشق چیچیم شده ولی ۶ماه نشده هنوووز بازم میگه خیلی میخامت خیلی خرجم‌میکنه .

پسر فرق داره تا پسر 

ادم هست ۳سال باهاشی و ادعا عاشقیش میشه اخرم میره میشینه ب ریشت میخنده 

یه پسره هست هنوز نیومده کلی خرجم کرد با اینکه هیچی نداشت همش میگه خیلی میخامت نمیدونم عاشق چیچیم شده ...

به نظرم پسری که خرج میکنه مرد زندگی میتونه باشه ولی ببینی چی ازت میخاد

به نظرم پسری که خرج میکنه مرد زندگی میتونه باشه ولی ببینی چی ازت میخاد

خیلی دوره هزار کیلومتر اونور تر هست شهرش .هیچوقتم هیچیییییییی ازم نخاسته هیچیییییییی هیچیییی حتی من خیلی بیشعورم ی حرفای میزنم اون بحث میپیچونه😂

خیلی خوبه ماشالللله