سلام دوستان من چند سالی میشه که نوک انگشتای دستم اگزمای شدید داره الان 6 ماهی میشه که دست راستم بدجور اگزما زده ترکهای وحشتناک زده که با کلی دارو و دکتر تا حدودی بهتر شده بود که دوباره چند روزی میشه که دوباره عود کرده پوستم خییییلی نازک شده 😔 دو روزی میشه که پماد فلوئوسینولون میزنم بهترم کرده ولی میدونم فایده نداره فقط درمان مقطعیه، بچه کوچیک دارم بخاطر اون نمیتونم کامل رعایت کنم 😭 هر کسی که مثل منه و تونسته کنترلش کنه لطفا راهنماییم کنه
🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
فقط باید مدام همین پماد رو بزنی و چربش کنی و دست زیاد به آب و خاک نزنی و دستکش بپوشی که زخم نشه
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
من اگزما گرفته بود دستم رفتم دکتر داروترکیبی دادجواب نداد یه روغن دیگه داد البته باردارم روی روغن نوشته مخصوصا زن های باردار زدم خوب شد دستام عین پیرزنها شده بود با لک های قرمز
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
منم دست راستم خیلی بیشتره. دکتر گفت این تا آخر هست باید مدارا کنی و چربش کنی. الان دستمو یه عالمه وازلین زدم و دستکش پوشیدم ببینم چطور میشه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بتامتازون خوبه همیشه با بدبختی از داروخانه میگیرم مامانم راضی است نمدونم چرا نمیدن این پمادو
من بتامتازون، ان ان، مگاکورت، فلوئوسینولون، کرم اوره اوسرین ثمین و..... اما خب همشون تا حدودی خوبن میزنی چند روز خوبی بعد چند روز دوباره روز از نو روزی از نو
🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
خیلی بده اینجوری، من یه مدت خوب شده بودم اما خب با بچه نمیشه که به هر چیزی دستکش پوشید کلافه شدم دیگ ...
میدونم چی میگی خودمم بچه دارم. من یه پماد میزنم بد نیست.salovito کورتون هم نداره.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض