2777
2789
عنوان

اگزمای دست

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 30 پست
چه خوب، متاسفانه اکثر داروهای اگزما کورتون دارن، یکی تو اینستا گفت کلوبتازول بزن آقا من خریدم و زدم ...

نه این ضرر نداره. چون پسر منم متاسفانه اگزما داره دکتر برای اون تجویز کرد. ما هم استفاده کردیم دیدیم چقدر خوبه. کرم آبرسان سیوند و صابون کرمی سیوند هم داد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نه بابا ۲۰۰ دادم خریدم ۳ بارزدم اونجا موند قبل بچه بایدخودمم سالم باشم اخه 

شمام پوست دستتون نازکه؟؟؟ 

به من دکتر گفت پوست اصلی دستت از بین رفته مثل لعاب نلبکی که از بین بره همش لک میگیره به خودش دست تو هم اون لعاب  و لایه اصلی از بین رفته بخاطر اون به مواد شوینده و خاک و هر چیزی واکنش نشون میده😭

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام پوست دستتون نازکه؟؟؟  به من دکتر گفت پوست اصلی دستت از بین رفته مثل لعاب نلبکی که از بین ...

اره اره الکل اینا زدم با ریکا با مایع دسشوری .کلا اونا روگداشتم کنار ظرف رو باتاید میشورم دستامم بارصابون گلنار.

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
الان خونمون تاریک فردا یا توتاپیکام صدام بزن بگو عکس روغن ها روبفرستم .و با صابون وتاید کاراتو بکن ا ...

ممنون 😘، من کلا دستکش میپوشم چون به هر شوینده ای حساسیت دارم صابونم برا شستشوی دستم گلیسیرینه فیروزه که احساس میکنم تازگیا بهم نمیسازه و بدتر خشکش میکنه، از وقتی کرونای کوفتی اومده من روز خوش ندارم چون خودمم حساسم خیلی دست میشورم حسابی نابودم کرد لعنتی

ممنون 😘، من کلا دستکش میپوشم چون به هر شوینده ای حساسیت دارم صابونم برا شستشوی دستم گلیسیرینه فیروز ...

روی دست من عین پیرزن ها بود 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

برو پماد بتامتازون یک درصد وبگیر روزی سه بار بزن کرم اوره اوسرین هم بگیر روزی سه بار بزن دستتو اصلا به آب نزن بادستکش کارکن برای کارای بودم دستکش پلاستیکی بگیر اصلا نخارون به هیچ وجه 

دستکم خیس نمونه خوب میشه

الان شما موقع ظرف شستن یا لباس شستن دستکش میپوشی؟ 

من لباس نمیشورم دستمالم نمیشورم میندازم لباس شویی

طرفم فقط دستکش حتی قراربلسه صد بار درارم دستم کنم بازمیپوشم تا کیپ میکنم اصلا الکل نزن کرم ورساچه ام خیلی خوبه اگر بودجه داری بگیر اگرنداری اونایی که گفتموبگیرروهم پنجاه تومنم نمیشه رعایت کن خوب میشی

برو پماد بتامتازون یک درصد وبگیر روزی سه بار بزن کرم اوره اوسرین هم بگیر روزی سه بار بزن دستتو اصلا ...

من همه اینارو انجام دادم برا الان نیست که من از تقریبا 20 سالگی اگزما گرفتم الان 13 ساله که درگیرشم چون بچه کوچیک دارم نمیزاره کامل رعایت کنم خوب بشه ولی افرادی بودن که میگن برا ما خوب شد منم اگه بخوام لباس یا ظرف بشورم دستکش میپوشم لباسای دخترمو مجبورم تو دست بشورم چون لباسشویی تمیز نمیکنه ولی خب همین زیاد دستکش دست کردن هم چون با پوست در تماسه دستو تحریک میکنه قبلنا با رعایت خوب میشد الان نمیدونم چرا خوب نمیشه همین نگرانم کرده

من اگزما گرفته بود دستم رفتم دکتر داروترکیبی دادجواب نداد یه روغن دیگه داد البته باردارم روی روغن نو ...

ببخشید خانم میشه بگید دقیقا اسم اون روغن چی بود؟منم باردارم و اگزمای دستم خیلی شدید شده 

یارب نظر تو برنگردد