سلام دوستان من چند سالی میشه که نوک انگشتای دستم اگزمای شدید داره الان 6 ماهی میشه که دست راستم بدجور اگزما زده ترکهای وحشتناک زده که با کلی دارو و دکتر تا حدودی بهتر شده بود که دوباره چند روزی میشه که دوباره عود کرده پوستم خییییلی نازک شده 😔 دو روزی میشه که پماد فلوئوسینولون میزنم بهترم کرده ولی میدونم فایده نداره فقط درمان مقطعیه، بچه کوچیک دارم بخاطر اون نمیتونم کامل رعایت کنم 😭 هر کسی که مثل منه و تونسته کنترلش کنه لطفا راهنماییم کنه
🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
چه خوب، متاسفانه اکثر داروهای اگزما کورتون دارن، یکی تو اینستا گفت کلوبتازول بزن آقا من خریدم و زدم ...
نه این ضرر نداره. چون پسر منم متاسفانه اگزما داره دکتر برای اون تجویز کرد. ما هم استفاده کردیم دیدیم چقدر خوبه. کرم آبرسان سیوند و صابون کرمی سیوند هم داد.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نه بابا ۲۰۰ دادم خریدم ۳ بارزدم اونجا موند قبل بچه بایدخودمم سالم باشم اخه
شمام پوست دستتون نازکه؟؟؟
به من دکتر گفت پوست اصلی دستت از بین رفته مثل لعاب نلبکی که از بین بره همش لک میگیره به خودش دست تو هم اون لعاب و لایه اصلی از بین رفته بخاطر اون به مواد شوینده و خاک و هر چیزی واکنش نشون میده😭
الان خونمون تاریک فردا یا توتاپیکام صدام بزن بگو عکس روغن ها روبفرستم .و با صابون وتاید کاراتو بکن ا ...
ممنون 😘، من کلا دستکش میپوشم چون به هر شوینده ای حساسیت دارم صابونم برا شستشوی دستم گلیسیرینه فیروزه که احساس میکنم تازگیا بهم نمیسازه و بدتر خشکش میکنه، از وقتی کرونای کوفتی اومده من روز خوش ندارم چون خودمم حساسم خیلی دست میشورم حسابی نابودم کرد لعنتی
برو پماد بتامتازون یک درصد وبگیر روزی سه بار بزن کرم اوره اوسرین هم بگیر روزی سه بار بزن دستتو اصلا به آب نزن بادستکش کارکن برای کارای بودم دستکش پلاستیکی بگیر اصلا نخارون به هیچ وجه
طرفم فقط دستکش حتی قراربلسه صد بار درارم دستم کنم بازمیپوشم تا کیپ میکنم اصلا الکل نزن کرم ورساچه ام خیلی خوبه اگر بودجه داری بگیر اگرنداری اونایی که گفتموبگیرروهم پنجاه تومنم نمیشه رعایت کن خوب میشی
برو پماد بتامتازون یک درصد وبگیر روزی سه بار بزن کرم اوره اوسرین هم بگیر روزی سه بار بزن دستتو اصلا ...
من همه اینارو انجام دادم برا الان نیست که من از تقریبا 20 سالگی اگزما گرفتم الان 13 ساله که درگیرشم چون بچه کوچیک دارم نمیزاره کامل رعایت کنم خوب بشه ولی افرادی بودن که میگن برا ما خوب شد منم اگه بخوام لباس یا ظرف بشورم دستکش میپوشم لباسای دخترمو مجبورم تو دست بشورم چون لباسشویی تمیز نمیکنه ولی خب همین زیاد دستکش دست کردن هم چون با پوست در تماسه دستو تحریک میکنه قبلنا با رعایت خوب میشد الان نمیدونم چرا خوب نمیشه همین نگرانم کرده