2777
2789

بچه ها یکی از فامیلامون منو دوست داشت چندسال هی پیام و زنگ و اینا که دوستت دارم من میگفتم نه

خبر نامزدیم پنج شنبه رسید تبریز

امروز زنگ زدن

برای جمعه هفته بعد دعوتمون کردن تبریز عقدکنون پسره

من فک میکردم فقد ما هول بودیم🤣🤣😂😂

به نظرتون بریم؟

چون فکر میکنم از قصد مارو دعوت کردن یعنی منو نامزدم

نامزدم میگه اگه بخوای و کاری نداشته باشم میریم

تنهاییم نمیزاره برم

اینم بگم که گفتن بزن و بکوب اینا نیست بخاطر کرونا

فقد فامیلای نزدیک خودشونن و مارو دعوت کردن برای همینه که فک میکنم از قصده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای نرووو سمیه

کرونا میگیری سمیه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
به نظرت خنده داره عجبا

یکمی مسخره هم هست!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

خب برو یه دسته گل هم بگیر با نامزدت برو تقدیم کن به عروس و داماد اگه نامزدتم موضوع را می‌دونه و پایس یه چی بپرونین بش حالش بیاد جا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی خب کار بدیم نکرده 😐

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
کرونا هم کشک؟ واقعا نمیترسی بری مسافرت تو این اوضاع  من عید دیدنی هم نرفتم!

چمیدونم والا

میگم الان فک میکنه من از عقدش ناراحتم

وقتی از فامیلای من هیچکسو حتی مادر پدرمو دعوت نکرده

یعنی از قصد بوده