2777
2789
عنوان

بیایین این بی بی چک رو ببینید

102 بازدید | 6 پست

لطفا همه نظر بدین امروز۸ روزمیشه آی یو آی کردم 

۱۰ روز از اولین امپولم ک ۱۰هزار یونیت بود زدم ۸ روز از دومین امپول ۱۰ هزار یونتی تاثیر امپول تا چند روز میمونه ؟ توی ۵ دقیقه انداخت اینو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که نتیجه ببینی من امروز 17 روز از تزریقم که اندازش مثل شمابودمیگدره تا 15 روز بعد آمپول مثبت شد و الان دوروزه منفیه که یعنی هیچی و فردا موعد مه اینهمه دوا درمان و خرج😢

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
😣😣 ۱۵ روز بعدش ک نمیشه کاذب باشه آز دادین؟

مثبته مبارک باشه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
😣😣 ۱۵ روز بعدش ک نمیشه کاذب باشه آز دادین؟

اره عزیزم الان منفیه و تا روز ۱۵ هاله ی صورتی داشت ولی کمرنگ دیگه نمیدونم چی میشه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم