الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول باید شانسی موقعی که مثلا مایعات زیاد خورده ببریش سرپا کنی. باید بفهمه میتونه تو دستشویی کارشو کنه. من بردم تو حموم کمی آب بازی کرد . اگه حیاط داری ببر تو حیاط پوشکشو دربیار و زود سرپاش کن.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ببرش دستشویی باهاش بازی کن آب بگیر رو باهاش چند بار این کارو بکن تا جیش کنه البته برای هر بچه ای فرق داره ممکنه چند وقت طول بکشه بعد از هر بار دستشویی رفت و جیش کرد بهش جایزه بده فقط اگر تو شلوارش جیش کرد اصلا نباید دعواش کنی یا تنبیهش کنی
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض