2777
2789

دیگه از دستش خسته شدم هرچی شوهرم احترام میذاره مامانم بدتر میشه

چند روز پیش اومدن خونمون عید دیدنی

شوهرم با برادرم ک ۲۰ سالشه شوخی میکرد یه شوخی خیییلی مسخره

مامانم یهو جلوی همه قاطی کرد و ب شوهرم توهین کرد و حالت تهدید انگشتشو برده بود بالا میگفت دفعه اخرت باشه ک باهاش اینجوری راجع به دخترا شوخی میکنی

شوهرم وا رفت

بعد از چند ساعت ک خواستن برن شوهرم مادرمو بغل کرد و بوسید گفت ببخشید من منظوری نداشتم برای اون شوخی ولی مادرم عوض اینکه نرم برخورد کنه بدتر از دفعه قبل بود

شوهرمم میگه دیگه خونشون نمیام چون دیگه ۶ ساله صبرم تموم شده بابت این رفتارهای زشت

راه دور هم هستم

بخدا خسته شدم نمیدونم چکار کنم

تبریک میگم شوهر با شخصیتی داری 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فایده مامانم نمیفهمه

فایده ش اینه حداقل میتونی بری سر بزنی باور کن ی مرد دیگه بود میگفت یا من یا مامانت اونجا قیامت می‌کرد خدا حفظش کنه همسرت و

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
میفهمم چی میگی دقیقامامان منم همینه منم همیشه کوفتم میشه میرم خونشون😔

بخدا انقد خسته شدم بعد پررو پررو زنگ میزنه میگه کی میای اینجا گفتم حاالا فعلا دیگه نمیام کار دارم