2777
2789

من تازه زایمان کردم بچه دوم هستش 

خودم و همسرم سبزه هستیم بچه اولم هم سبزه هست و خیلی هم تو دل برو هستش حداقل برای من مادر اینجوریه

حالا نی نی مون هم دنیا اومده پوستش سبزه اس البته نه اینکه بگین سیاه باشه ها ولی سفید هم نیست من با این قضیه مشکلی ندارم چون خودم با وجود سبزه بودن همیشه از بچگی تا حالا موفق بودم همه جا

حالا اینا ب کنار

زن داداشم خیلی زبون تیزی داره هر وقت میاد بچمو میبینه میگه دخمل سیاه چطوره و از اینجور حرفا 

من از حرفش واقعا ناراحت میشم می‌خوام همین اول کاری جوابشو بدم خودشو جمع کنه ک بچم بزرگ بشه با حرفش اذیت نشه

ناگفته نماند خود زنداداشم هم سبزه اس و کلی کرم استفاده می‌کنه

حالا بهش چی بگم خودش رو جمع کنه

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

باباااا

منظور نداره

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو سیاسوخته هم باشه ان شالا بختش ب تو بره ک بتونه با بتونه کاری خودشو سفید کنه وهر هربخند

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

مابچه که بودیم جواب اینجور ادما رو میگفتیم سیاهم مثل ماهم سفیدی مثل بیدی😅😅😅

من تماشای تو میکردم و غافل بودم                                       کز تماشای تو خلقی به تماشای منند

بگو سبزه الان جوون پسند تره شما سنی ازت گذشته درک نمیکنی اینچیزا رو

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

ما یه مثل داریم

سیو مئیج خوشمزه تره

معنیش میشه کشمش سیاه خیلی خوشمزس و ادامه داره نمدونم به زبون خودمون چی میشه معنیش اینه که خواهان بیشتریم داره

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

بازم بگین تا جمع بندی کنم یه چیز خوب در بیارم ازش

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن