خانوما از موهام خسته شدم زیادی بلند شده و هیچ کاریش نمیشه کرد لخت لخت! دوس دارم فر کنم ی وقتا اما انقد بلنده ک نمیشه چنتا مدل باب دیدم کوتاه ب نظرتون بزنم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شاید الان همه بریزن سرم ولی به نظرم اگه موهات آسیب دیده که حتما کوتاه کن من خودمم مدت ها موهام بلند بود میدونم چی میگی هیچ مدل خاصی نمیشه بش داد خیلیم دردسر داره فقط بقیه ذوق میکنن که بلنده مگه چقدر زنده ایم که بخایم برای حرف بقیه کارای مورد علاقمونو نکنیم؟ به نظرم چون تنوع میخای کوتاه کن حتی یه بالیاژ یا امبره هم انجام بده کلا یکی دیگه میشی😘 مو تنها چیزیه که پشیمونی نداره بازم بلند میشه
کاربر قدیمیم کاربری قبلیم شناسایی شد با این کاربری اومدم تبریک نگین دوست جونیا😚
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !