2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم یانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 67 پست

منم مثل تو موندم کوتاه کنم یا نه.البته من موهام به بلندی موهای تو نیس،کم پشت و نازک هم هست.

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه کوتا نکن حالا که انقد بلنده برو یه سروسامون بهشون بده مثلا اگه موخوره داره راحت ۲۰سانتشو قیچی میکنن یه مدلی بده بهش دیگه که از یکنواختی دربیاد ولی کوتاه کوتاه پشیمون میشی احتمالا

شادی روح اموات صلوات🌹❤

بشنو از من کله خر .موهاتو کوتاه نکن ۳ماه کوتاه کردم تازه میخواد یه بند انگشت بلند بشه .نکن بابا اگه میخوایی کوتاه کنی زیاد کوتاه نکن  دلم برایه موهام تنگ شده 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

نمیفهمم چرا بعضیا موهاشون بلند و پرپشته اما کوتاه میکنن😐

میزنه ب سر ادم بره کوتاه کنه مامان اینا میگت ارهههه برو بزن عوص میشی خوشگل میشی و اینا اما نامزدم ب شدت مخالفه

عع جدی خودمم میترسم همش چقد کوتاه کردی؟؟

زیر باسنم بود تا بند سوتین کوتاه کردم الان روی باسنمه ولی حس پشیمونیش از بین نرفته 🥴

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

میزنه ب سر ادم بره کوتاه کنه مامان اینا میگت ارهههه برو بزن عوص میشی خوشگل میشی و اینا اما نامزدم ب ...

پشیمون میشیا😐 نامزدت گناه داره😅

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
اینم بگم از ی طرفم نامزدمم عاشق موهامه بزنم ی قهری میکنه اما نمیدونم از اینهمه بلندی خسته شدم

منم موهام بلند بود شوهرم دوست داشت رفتم کوتاه کردم از اون روز زندگیم تلخ شده. شوهرم میگفت موقعرابطه انگار با ی پسرم حالم بد میشه😁😁😁😁کوتاه نکنیا

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕