پسرم ۶ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره بعد از دوشب پیش یهو دیگه اصلا سینه مو نمیگیره اول فک کردیم شاید تب کرده برفک زده زبونش ولی خوب بچه ای که برفک بزنه حداقل سینه رو تو دهنش میگیره بعد که دردش اومد ول میکنه اما پسرم وقتی تو بغلم میگیرمش اصلا روشو سمت من نمیکنه جیغ میزنه و روشو برمیگردونه😔😔. کسی تا حالا اینطوری بوده؟ چیکارش کنم؟مشکل از طعم شیرمم نیست چون امتحان کردم یه خورده دوشیدم تو شیشه ریختم خوردشون ولی سینه منو نمیگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید گوشش درد میکنه یا اینکه شیرت بو گرفته و لباساتو زود به زود عوض کن هرچند پسره منم تا 5 ماهگی شیرم رو میخورد وبعد دیگه هر کاری میکردم تو بیداری نخورد وفقط تو خاب میخورد بعد چند وقتم شیرم خییییلیییی کم شد و مجبور شدم شیر خشک بدمش😭😭😭😭
آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹