پسرم ۶ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره بعد از دوشب پیش یهو دیگه اصلا سینه مو نمیگیره اول فک کردیم شاید تب کرده برفک زده زبونش ولی خوب بچه ای که برفک بزنه حداقل سینه رو تو دهنش میگیره بعد که دردش اومد ول میکنه اما پسرم وقتی تو بغلم میگیرمش اصلا روشو سمت من نمیکنه جیغ میزنه و روشو برمیگردونه😔😔. کسی تا حالا اینطوری بوده؟ چیکارش کنم؟مشکل از طعم شیرمم نیست چون امتحان کردم یه خورده دوشیدم تو شیشه ریختم خوردشون ولی سینه منو نمیگیره
[QUOTE=182868986]تا حالا دراز کشیده ندادم اصلا. اینبار امتحان یکی از اقوامما اینجوری شد بعدش فهمید حامله است یعنی از همین سینه نگرفتن بچش شک کرد رفت آزمایش
من تجربه این مساله رو با بچم داشتم البته ۴ روز بعد تولدش اینجور کرد ی ۲۴ ساعت شد این وضعیت شیشه ش ...
نظرچین چیه
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شاید گوشش درد میکنه یا اینکه شیرت بو گرفته و لباساتو زود به زود عوض کن هرچند پسره منم تا 5 ماهگی شیر ...
نه اخه چیز جدیدی نخوردم که شیرم عوض شه بوش. زود به زودم حموم میرم چون خودمم شک کردم شاید بخاطر بوی عرقم باشه ولی تاثیر نداشت. وای چقد بد من خیلی دوس داشتم تا ۲ سالگی بدم اخه شیرمم کافیه و کم نیست. مامانم میگه شاید چشم خورده دعای چشم نظرم خوندم تاثیری نداشت😔