2777
2789
عنوان

ریزش مو شدیییییییییید

156 بازدید | 15 پست

سلام تورو خدا خانما کمکم کنید این چندماهه ریزش شدید گرفتم طوریکه هرکی منو میبینه کم پشت شدن موهام توجهشون جلب میکنه افتصاح شده. 

آمپول بیوتین بپانتین دوهفته ایه ک شروع کردم ازدیشبم کپسول فروگلوبین مصرف میکنم شامپو کافئینم استفاده می‌کنم اگه کسی دراین مورد تجربه داره کمکم کنه ممنون میشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا گرفتی؟

من اره ریزش موهام بیشتر شد بعدش راه کارشو میدونی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

من از یه شامپو استفاده کردم که زیر100هزار تومن بود ولی در کمال تعجب جواب گرفتم

شامپو کافئین تعریفش رو زیاد شنیدم ولی تاحالا استفاده نکردم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
عزیزم من قرص هیرویت خوردم خیلللللی ریزشم کم شد

اتفاقا دارم از فردا بعد از صبحانه میخورم مرسی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

من از یه شامپو استفاده کردم که زیر100هزار تومن بود ولی در کمال تعجب جواب گرفتم شامپو کافئین تعریفش ...

منم کافئین گرفتم منتی همیشه استفاده نکردم زیاد شامپو عوض میکنم