2777
2789

سلام من هماتوم دارم. خونریزیم شدیده .دکترمم مطبش نیس برم فعلا پیشش .فقط شیاف استفاده میکنم اما همچنان ادامه داره . چکارکنم خیلی استرس دارم .هفته هفت بارداریم 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیمارستان 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
برا منم شدید بود تا ۱۱ هفته خونریزی م قطع شد

خونریزیت چ رنگی بود؟ 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
هیچی گلم استراحت کن.کار سنگین نکن..پیاده روی نکن..و شیاف رو مرتب استفاده کن.خودش کم کم دفع میشه.البت ...

ن گلم بزرگ نیس اما نمیدونم چرا خونریزیم زیاد شده . همش تواستراحتم 

قرمز روشن

واقعا؟ وای چقد اروم شدم خیالمو راحت کردی دختر. اخه واسه من اولش قهوه ای بود الان قرمز روشن شده داشتم از استرس میمردم 

اگر خونریزیئ شدید داری برو بیمارستان.شاید با سونو گفتن که سایزش بزرگ هستش و باید یه فکر درست و حسای ...

دوروز پیش رفتم سونو گفت کوچیکه اما چون خونریزیم قطع نشده استرس گرفتم. بخاطر هماتوم سقط شد؟ ناراحت شدم. چند وقتت بود؟

برا منم شدید بود تا ۱۱ هفته خونریزی م قطع شد

عزیزم توفقط شیاف استفاده میکردی؟؟ روزی چند تا 

دوروز پیش رفتم سونو گفت کوچیکه اما چون خونریزیم قطع نشده استرس گرفتم. بخاطر هماتوم سقط شد؟ ناراحت شد ...

اره عزیز بخاطر هماتوم.خونریزی شدید داشتم.7هفته بودم که کلا ختم شد.ولی الان دوباره باردارم و نزدیک 9هفته هستم.نگران نباش کوچیک باشه دفع میشه

اره عزیز بخاطر هماتوم.خونریزی شدید داشتم.7هفته بودم که کلا ختم شد.ولی الان دوباره باردارم و نزدیک 9ه ...

انشالله ک بسلامتی بارداری خوبی روداشته باشی . نینیتو بسلامتی بغل بگیری . 

واقعا؟ وای چقد اروم شدم خیالمو راحت کردی دختر. اخه واسه من اولش قهوه ای بود الان قرمز روشن شده داشتم ...

اولش قرمز روشن بود. بعد قرمز تیره بعد قهوه ای شد. بعدشم قطع شد

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله