الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود. امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜 یادمان نرود ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......
من اول به ثبات رسیدم و بعد ازدواج کردم. از همون روز اول ازدواج هم تصمیم به بچه دار شدن داشتیم کمتر از 6 ماه بعد هم حامله شدم. تو اون چند ماه همش نگران بودم که چرا بچه دار نمی شم
۸ ماه بعد عروسی باردار شدم.درسم تموم شده بود و شوهرم کارش خوبه خداراشکر.ماشین داریم یه خونه کلنگی هم داریم برا ساخت و ساز.
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜