2777
2789

چند وقت بعد از ازدواج بچه دار شدید؟!

توی چه مقطعی بود وقتی خونه و ماشین داشتید یا قبلش؟!

وقتی دانشجو بودید یا به یه ثباتی توی کار یا تحصیل رسیده بودید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خالم یه ماه بعدش😂

🙊🙊😁😁

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    

بسم الله الرحمن الرحیم

۸ ماه بعد عروسی باردار شدم. ۲۲ سالم بود.

هم خودم هم شوهرم دانشجو بودیم و هستیم(پسرم ۸ ماهشه)

خونه ماشین نداریم شوهرم کارای پروژه ای میکرد و میکنه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

دو سال عقد بودیم و یک سال و سه ماه بعد عروسی گرفتنمون باردار شدم ولی با برنامه ریزی قبلی نبود چون گفته بودن بهمون بچه دار نمیشین ولی یهویی شد 

خونه و ماشین از اول داشتیم شکرخدا و اوضاعمون مساعد بود نسبتا وگرنه داغون میشدم 

بسم الله الرحمن الرحیم ۸ ماه بعد عروسی باردار شدم. ۲۲ سالم بود. هم خودم هم شوهرم دانشجو بودیم و ...

منم۲۲سالمه و دانشجوام و به شدت وسوسه میشم برای نی نی دار شدن چه دانشگاهی درس میخونی؟! سختت نی با کوچولو؟!

۸ ماه بعد عروسی باردار شدم.درسم تموم شده بود و شوهرم کارش خوبه خداراشکر.ماشین داریم یه خونه کلنگی هم داریم برا ساخت و ساز.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
منم۲۲سالمه و دانشجوام و به شدت وسوسه میشم برای نی نی دار شدن چه دانشگاهی درس میخونی؟! سختت نی با کوچ ...

نمیگم چون شاید شناسایی بشم.

ولی تو یکی از دانشگاه های تهران، پزشکی میخونم.

به نظرم هرچیزی اون موقعی وقتشه که آدم دلش میخواد.

ازدواج، بچه دار شدن، و....

اگه الان دوست داری، بیار چون بعداً دیگه لذتش به اندازه الانت نیست....

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله