بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 عنوان کسی هست اهل طالقان باشه ... 6534 بازدید | 24 پست سلام کسی هست خودش یا همسرش اهل طالقان باشه؟اخلاقاشون چطوریه؟ من یه خواستگار دارم اهل طالقان اصالتن ولی خب میگن خسیسن درسته؟ اگه میشه یکم از خصوصیاتشون بگین ممنونم 1400/01/07 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 همه جا خوب و بد داره به نظرم اره درسته ولی خب بازم اگ بگن ممنون میشم
maniii35 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2865 من چندين ساله رفت و امد دارم به اونجا بدي نديدم ازشونولي اينجوري نميشه شناخت ديگهشما باغچه رو زير رو كنيد بلاخره ي كرم توش هست
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17585 @طالقان اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 من چندين ساله رفت و امد دارم به اونجا بدي نديدم ازشون ولي اينجوري نميشه شناخت ديگه شما باغچه ... اره عزیزم درسته ولی شما ک رفت اومد دارین بنظرتون ادمای خوبین ؟
maniii35 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2865 اره عزیزم درسته ولی شما ک رفت اومد دارین بنظرتون ادمای خوبین ؟ من آقا هستمنرديك پنج سالي هست رفت و امد دارم طالقان از نظر من خيلي خوب هستن
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 من شنیدم چند تا از یاران امام زمان اهل طالاقانن. نمیدونم راست و دروغشو. بابای خودم طالاقانیه خیلی خ ... 😐بنظرت دست دلبازن؟ی خانومی بود میگفت خیلی خاله زنکن
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 من آقا هستم نرديك پنج سالي هست رفت و امد دارم طالقان از نظر من خيلي خوب هستن عع ببخشید فک کردم شما خانومی😂اها ممنونم مرسی
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 بابای من که واقعا دست و دلبازترین مردیه که دیدم. البته مامانم همیشه میگه طالقان یه مرد خوب داشت اونم ... 😂😂😂خداروشکرکجای طالقان پدرت؟اینا مال زیارانن
maniii35 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2865 عع ببخشید فک کردم شما خانومی😂 اها ممنونم مرسی ايرادي نداره
maniii35 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2865 😂😂😂خداروشکر کجای طالقان پدرت؟ اینا مال زیارانن زياران به طالقان نميرسه
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 زياران به طالقان نميرسه عع به هرحال میگن جز طالقانه
maniii35 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2865 😐 بنظرت دست دلبازن؟ی خانومی بود میگفت خیلی خاله زنکن البته من دوست اصالتا طالقاني هستن از زياراني ها خيلي خوب نميگفت ميگفت هيچوقت ازشون چيزي نخريد و اونجا خونه اجاره نكنيد يا معامله نكن اصلا