بنفش_خانوومم مدیر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 عنوان کسی هست اهل طالقان باشه ... | مشاهده متن کامل بحث + 6539 بازدید | 24 پست سلام کسی هست خودش یا همسرش اهل طالقان باشه؟اخلاقاشون چطوریه؟ من یه خواستگار دارم اهل طالقان اصالتن ولی خب میگن خسیسن درسته؟ اگه میشه یکم از خصوصیاتشون بگین ممنونم 1400/01/07 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 البته من دوست اصالتا طالقاني هستن از زياراني ها خيلي خوب نميگفت ميگفت هيچوقت ازشون چيزي نخريد ... ☹چرا اخه
maniii35 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2865 ☹چرا اخه نميدونم ايشون طالقاني اصيل هستن قبلا به من گفته بودن اسم زياران اومد يادم افتادالبته بازم اينا ملاك نيست
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 نميدونم ايشون طالقاني اصيل هستن قبلا به من گفته بودن اسم زياران اومد يادم افتاد البته بازم اينا ملا ... باشه بازم ممنونم
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35503 اره عزیزم درسته ولی شما ک رفت اومد دارین بنظرتون ادمای خوبین ؟ باهم فرهنگ خودت ازدواج کن اگرادم توقعی هستی اونهاخیلی راحت میگیرن ساده زیست هستند واهل رسم ورسوم و تجملات نیستن معمولااخلاقهای خاصشون باید رفت وامدکنی بشناسی جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
طالقان عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 4087 عزیزم من طالقانی نیسم تهرانم بخاطر این ک طالقان و دوس دارم گذاشتم طالقان..ولی همه جا خوب و بد داره
طالقان عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 4087 @طالقان عزیزدلم من طالقانی نیسم چون طالقان و دوست دارم گذاشتم طالقان😋
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 عزیزدلم من طالقانی نیسم چون طالقان و دوست دارم گذاشتم طالقان😋 ای بابا😂😂 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بنفش_خانوومم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 80 عزیزم من طالقانی نیسم تهرانم بخاطر این ک طالقان و دوس دارم گذاشتم طالقان..ولی همه جا خوب و بد داره&n ... اهان مرسی گلم
مریم۹۶۹۶ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 10880 نميدونم ايشون طالقاني اصيل هستن قبلا به من گفته بودن اسم زياران اومد يادم افتاد البته بازم اينا ملا ... سلام شما اطلاع دارید کدوم روستای طالقان اهالی خوبی داره و برای زندگی مناسبه؟