2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم روزای بلند بهارو بدون عشقم چطوریبگذرونمه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست

من التماس کردم برگرده برگشت خیانت دیدم مثل چی پشیمون شدم بخاطر کوچیک شدنم و بعد اینکه بخاطر اینکه کسی بخوادت یه ثانیه ازت دور نمیمونه پس هرچی زور میزنی و نمیشه رهاش کن اولش خیلییی سخته ولی خب میرزه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اونهمه فحشی که بهش دادم بلاکم نکرد حتا خودم التماس کردم مسدودم کنه دیگه نتونم بهش ز بزنم بازم نکر ...

اره بنظرم دوست داره 

بهش فرصت بده میاد 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
من التماس کردم برگرده برگشت خیانت دیدم مثل چی پشیمون شدم بخاطر کوچیک شدنم و بعد اینکه بخاطر اینکه کس ...

چقدر التماس کردی؟چن ماه؟اخه اینجا من مقصر بودم خیلی دلشو شکستم 

چقدر التماس کردی؟چن ماه؟اخه اینجا من مقصر بودم خیلی دلشو شکستم  

منم فحش داده بودم اندازه ۳ ماه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
یعنی دیگه اصلا بهش پیام ندم؟

زیاد پیام نده تا دلش تنگ بشه 

مثلا هر چند روز یبار پیام بده

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
اخع مت از این میسوزم که خوب بود با همه اخلاقای بدم کنار اومد ولی دوباره من زدم و خرابش کردم

مطمین باش خبری شده دورش