از نیمه های بهمن دارم بهش التماس میکنم اشتی کنه،منو ببخشه ولی نکرد،فحشای سنگینی بهش دادم، دلم خیلی براش تنگ شده گفته بهم وقت بده ،بنظرتون برمیگرده اقایون شما بگین کسی هست مثل من به عشقش التماس کنه ک برگرده؟
یعنی توام التماسش کردی و برنکشت چن وقته از هم جدا شدین؟
من التماس هیچکس نمی کنم
سه ماه
قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
پس با این اوصاف باید برمیکشت تا حالا اخه بچه های نی نی سایت میگن التماس نکنی و پیام ندی خودش میاد سم ...
برگشت خودم نخواستم
یاروی هول،به نظر من کسی که رفته راه رفتن رو یاد گرفته.
اگرم برگرده باز می ره😒
قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
[QUOTE=182840529]برگشت خودم نخواستم یاروی هول،به نظر من کسی که رفته راه رفتن رو یاد گرفته. اگرم ب ...[/QUOکاش می موندی ادم فقط با عشق زندست ، من بحای تو بودم پسش نمیزدم کاش واس منم برگرده ،دیگه قدرشو میدونم و نمیزارم بره
[QUOTE=182840529]برگشت خودم نخواستم یاروی هول،به نظر من کسی که رفته راه رفتن رو یاد گرفت ...
هرآدمی لیاقت بخشش و گذشت نداره
😊
بهش فرصت دادم و دوباره رفت
چون لیاقت نداره