2777
2789
عنوان

قبلا رابطه داشته

419 بازدید | 49 پست

امشب خيلي دلم گرفته بود

جدا شدن از عشقم بعد ٦-٧ سال 

و يك شروع دوباره تو ٢٠ سالگي با همكلاسي دانشگام

مني ك عاشق شوهرم بودم ميگفتم عشق يكبارههه مگ ميشه ادم بره تو بغل يكي ديگه

چشام وا كردم دوست دختر هنكلاسيم بودم

و امشب بعد دعواهام در ادامش گفت كه با دوست دختر قبليش يكسال و نيم رابطه جنسي داشته و اونم ٢٢ سالشع

و دوست دختر قبليش ٨ سال ازش بزرگتره و گفته برنگردي خودمو ميكشم

چي شد ك ب اينجا رسيدم چي شد ك قلبم فروختم ب كينه؟!

الان چيكار كنم

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت با شوهرت چی بود ک جدا شدی??

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

موقع تعهد به شما رابطه داشته؟؟

اگر که نه،خب توی گذشتش بوده،مهم اینه تکرار نکنه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

من که نفهمیدم

ای آنکه دوست دارمت  اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔

متوجه نشدم عزیزم

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
من فکر کردم چون دیر وقته هوشیاریم اومده پایین، پس شمام متوجه نشدید 😁

نه والا 

ديدي اين فيلماي تركي رو از وسط نگاه كني نميفهمي كي به كيه 

دقيقا توضيحاتشون مشابه اون بود

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️