2777
2789
عنوان

درس

78 بازدید | 8 پست

سلام من فوق دیپلم رشته شیمی صنعتی دارم الان ک میخام ادامه بدم امیدی ندارم اخه ۴ سال دیه از درسم مونده همه میگن نخون الان نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم و اخرش بمون تو خونه خونه داری کنم چون الان عقدم یا برم دنبال ارایشگری موندم نمیتونم تصمیم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه خودت واقعا بخوای هیچکدوم اینا مهم نیستن. 

خودم درسم خوبه کنکور دادم افتادم شیراز نزاشتن برم رفتم ازاد رشتمع شیمیو ادامه دادم الانم میخام برا لیسانس ناپیوسته کنکور بدم ولی کسی حمایتم نمیکنه همه بهم انرژی منفی میدن

همه میگن فوق لیسانسا بیکارن کار از کجا اخرش باید بشینی بچه داری کن ....

این حرفا زیاده عزیزم مطمئن باش هیچکس خوبیتو نمیخاد. در ضمن قرار نیس همه آدما شبیه هم باشن ک. ولی بازم میگم ببین خودت واقعا ب کدومشون علاقه داری مثلا ادامه تحصیل یا ی شغل دیگه مث ارایشگری ک خودت گفتی. اول خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر

خودم درسم خوبه کنکور دادم افتادم شیراز نزاشتن برم رفتم ازاد رشتمع شیمیو ادامه دادم الانم میخام برا ل ...

خیلی سخته واقعا درکت میکنم

ولی رشتت خیلی خوبه‌ها! من عاشق شیمیم

سعی کن ادامه بدی چون واقعا درس خوندن و تحصیل یه چیزیه ک همیشه ارزششو داره حتی اگه اخرش اونی نشد ک خودت میخاستی. البته این نظر منه

خیلی سخته واقعا درکت میکنم ولی رشتت خیلی خوبه‌ها! من عاشق شیمیم سعی کن ادامه بدی چون واقعا درس خون ...

درسته منم شرایطم جور نیست اگه جور شد حتما ادامه میدم