2777
2789
عنوان

فقط یه چیزی بگید آروم بشم

585 بازدید | 61 پست

من سال ۸۵وارد دانشگاه شدم و رسته روانشناسی خوندم با یه هم اتاقیامم خوب بودم و از قبل هیچ کدوم رو نمیشناختم با یکیشون خیلی صمیمی شدم چون هم رشته ای هم بودیم و ۴سال دانشگاه با هم بودیم تا اینکه سال آخر با یه پسری از رشته خودمون آشنا شد سر پایان نامه و اینکه فقط روابطشون درسی بود تا اینکه پسره بهش پیشنهاد ازدواج داد اینا ازدواج کردن و روابط منو دوستم هر روز کمرنگ تر میشد تا اینکه کلا دیگه بهم زنگ نزدیم یه بار زنگ زدم گفت بعدا بهت زنگ میزنم و ....کلا دیگه روابطمون قطع شد اینم بگم خیلی با هم خوب بودیم و همه جا تو خوابگاه و دانشگاه و همه جا با هم بودیم همه میگفتن شما دو تا چتون شده و من واقعا نمی دونم چرا اون کم محلی میکرد و جوابی برای دوستای مشترکمون نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بقیم داره؟

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

دوستام که از اون میپرسیدن چت شده میگفت به صلاحشه باهاش قطع رابطه کردم منم دیگه پیگیر نشدم چشه و چند سالی با خودم کلنجار رفتم تا فراموشش کنم نمیشد اما بالاخره بیخیالش شدم تا اینکه دوستای مشترکمون یه گروه زدن و هر دوی ما رو ادد کردن اما همچنان بی محلی میکرد یه بار رفتم کتاب فروشی و یه کتاب برداشتم دیدم مترجمش دوستم و شوهرش بودن چند تا کتاب دیگه هم اسم این دو تا روش بود کلی به هم ریختم  تا اینکه تو گروه گفت بچه ها من دارم مهاجرت می کنم و بعدش رفت اروپا