2777
2789

میشه بگین معنی جمله ی زیر رو 

But missing messages is too much for you to even handle 

مخصوصا اون قسمت آخرش to even handle 

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام های گمشده برای شما حتی بیش از حد قابل تحمل نیستند

نه اینجا missing یعنی دل تنگ شدنه منظورش🤔

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اما پیام های گم شده بیش از حد برای شما حتی اداره می شود 

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

شاید ینی اینکهیاما خیلی بیشتر از اونی هستن ک حتی قابل کنترل باشنو بتونی مدیریتشون کنی

مطمئن نیستم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
هیچی گفته ساعت چنده. اون یکی هم در جوابش گفته قدیم یا جدید و اینگونه مکالمشون خاتمه یافته

😐😳وات

حتی رسیدگی کنید 

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

اما پیام های فراموش شده (نادیده گرفته شده ، پاسخ داده نشده )آنقدر زیادست که برای شما برامدن از عهده ی آن دشوار است ! 

Handle کردن به معنی به کار گرفتنه .. اینجا بیشتر معنی از عهده برامدن میده