2777
2789
یکی دو روز رفته بودم شمال جاتون خالی انگار نه انگار دخترم رفلاکس داره دریغ از یه کوچولو شیر برگردوندن! من انقدر گوجه خوردم! چون میگن بده صاف خابوندمش تکونش دادم هر وعده یه عالم شیر میدادم خوبه خوب بود اما تا پامو گذاشتم تهران واااااااای... صبح کف بالا میورد طفلی شیر برمیگردوند موندم چرا؟ به نظرتون به خاطر چیه؟ آب؟ رطوبت هوا؟! آلودگی هوا؟! چکار کنم خوب بشه؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
به آقا گفتم یه دستگاه بخور فعلا بگیره ببینم حالشو بهتر نمیکنه؟ اگه از آلودگی هوا باشه باید چه کار کنم؟ ٤ روز دیگه فاجعه میشه تهران
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان که سر جای خودش رانیتیدین میدم شما چی میدادی بهش؟ پسرت کف هم تو دهانش جمع میشد؟ دختر من نفسش بند میاد