2777
2789
عنوان

صدقه

139 بازدید | 15 پست

یکی از اشناهام میخواد صدقه بده، دنبال یه خیریه معتبر میگرده ک مبلغ صدقه هارو فقط صرف کمک به نیازمندا کنه... یعنی فرضا مثلا صرف چاپ مطالب فرهنگی مذهبی و پخش کردنش نشه. 

اگه چنین خیریه ای میشناسید یا خیریه ای هست ک بشه مشخص کرد صدقه صرف چه کار خیری بشه ممنون میشم سایتشو بهم معرفی کنید که بدم بهش 

تو پیج ایت الله قرائتی دارن پول جمع میکنن گوشت قربانی بخرن برای فقرا  برای نیمه شعبان . خواستی برو اونجا 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محک... غذا ماهانه به تعداد افراد محروم حاشیه نشین 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...