2777
2789
عنوان

چله افتادن بارداری

1304 بازدید | 18 پست

سلام وقت بخیر، من دوتا سقط خودبه خودی داشتم ،در سقط دومم ۷روز بعدش پدرشوهرم فوت کرد و من رفتم خاکسپاری که همه گفتن نباید میومدی چون بهت چله میوفته و من توجهی به حرفهاشون نکردم ولی بعدش دیگه باردار هم نشدم، ممکنه واقعا بهم چله افتاده باشه؟؟ آیا راه حلی برای چله بری بلد هستید چون واقعا دوست دارم که بچه دار شم خیلی تحقیقات کردم در مورد چله بری ولی به نتیجه نرسیدم، اصلا واقعیت داره چله بری یا تلقین هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینها خرافاته فکرتو آزاد کن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

میگن ک اره ..من خودم یه ماه بعد عروسیم رفتم سر خاک یکی تازه فوت کرده بود و چهلمش هم نشده بود ...من چون باردار نمی شدم مادر شوهرم رفت پیش دعا نویس گفته چله افتاده بهش ..

بله درست گفتن. الان چند وقته که باردار نمیشی؟

از سقط دومم ۳ ساله که گذشته و بچه دار نشدم، یعنی واقعا در مونده شدم، یکی گفت برو از روی یه حیوان مرده بپر چله بری میشه والا حیوون مرده هم پیدا نکردم😭😭😭

بعد برای چله بری چکار کردی؟ من اصلا دعانویس سراغ ندارم

ی دعا نوشت ک پیش خودم نگه داشتم ی دعا هم داد ک با خاک ی قبر قدیمی و آب ریختم سرم ...البته اینم بگم من شش ماه بعد از نوشتن دعا باردار شدم