2777
2789
عنوان

کمک در مورد کرونا

272 بازدید | 20 پست

سلام من و تمام اعضای خانوادم بدن درد و تب گلو درد داریم . مادرم درد قفسه سینه داره و میگه ریه هام درگیر شده و خیلی ناامیده. جواب تستش شب اماده میشه. 

از دوم عید علایممون بروز کرد. من خیلی نگران مادرمم دارم دیوونه میشم. 

تاپیکای منو بخون در مورد کرونا کمکت می‌کنه 

فقط مایعات و سوپ هر شب رو فراموش نکنید 

منم بشدت درگیر شده بودم آبان ماه و دکترم گفت معجزه بود برگشتی پس استرس نداشته باشید

چون منو استرس نابود کرد 

۱۰ تا کندر رو‌بریز تو لیوان و آب جوش بریز بذار رو بخاری بده هر یک ساعت مامانت یه قلپ بخوره .خودتونم بخورید 

اگه سرفه و تنگی نفسم دارید برید دکتر سی تی بنویسه تا دارو بده 

حتما باید زود بری وگرنه دارو ها اثر نمیکنن 

تاپیکای منو بخون در مورد کرونا کمکت می‌کنه  فقط مایعات و سوپ هر شب رو فراموش نکنید  منم ...

عزیزم مامانم میگه الان دیره و اگه جواب مثبتبود دیگه کاری نمیشه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوم  عید که علائم بروز کرد نرفتید دکتر چرا که دارو بده یا لااقل خودتونا تقویت کنید

نگران نباشید ان شاءالله زودی خوب بشید

چرا نشه کاری کرد 

همه دنیا کرونا گرفتن و خوب شدن 

بیماری زمینه ای دارن؟

فقط استرس رو ازش دور کن ...هرررجور شده 

من از استرس تنگی نفس گرفته بودم.باور کن دکترم بهم آرامبخش داده بود تنگی نفسم خوب میشد میکف ریه ت۱۰ درصد درگیره اما اییینهمه تنگی نفست فقط استرسیه

همه با هم علائم بروز کرد،؟؟ اگه مثبت بودید باید با افرادی که در تماس بودید خبر بدید لااقل خودشونا تقویت کنن

چرا نشه کاری کرد  همه دنیا کرونا گرفتن و خوب شدن  بیماری زمینه ای دارن؟ فقط استرس رو از ...

فقط فشارخون داره مامانم

ولی میگه دیگه ریه م سیاه شده و مثل انصاریان میشم.دارم دیوونه میشم اصلا یادم رفته مریضی خودمو

فقط فشارخون داره مامانم ولی میگه دیگه ریه م سیاه شده و مثل انصاریان میشم.دارم دیوونه میشم اصلا یادم ...

ای وای خدا نکنه 

فقط فردا سریع ببرش دکتر 

از دکتر بشنوه خیالش راحت میشه ..منم تا وقتی پزشکم نگف ک استرسی هست تنگی نفست و ریه ت کلا ۱۰ درصد درگیره ب مرگ فکر میکردم اما بااین حرفاش آروم شدم 

حتما برید فردا..اولا ان شاالله منفیه ..ثانیا یک درصدم باشه فقط تو خونه تقویت کنید خودتونو مادرتونم ببرید پزشک حتما سی تی شاید بگیره 

همه با هم علائم بروز کرد،؟؟ اگه مثبت بودید باید با افرادی که در تماس بودید خبر بدید لااقل خودشونا تق ...

همگی باهم مریض شدیم.۱۷ نفر

با کس دیگه هم تماس نداشتیم و قرنطینه ایم.فقط نگران مادرمیم