2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

674 بازدید | 27 پست

شوهرم پسرمو برداشت رفت میگه طلاق

دیشب رگ دوتا دستمو زدم مامانم رسید 

امروز ۳۰ تا قرص فلوکستین خوردم 

نمیدونم میمیرم یا نه 

ولی کاش تموم شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه خودکشی مال ترسو هاس قوی باش برو بچت رو بگیر ازشون بچت بهت  نیاز داره

منم قوی نیستم 

من بدون شوهرم بدون بچه ام هیچی نیستم 

خیانت کرد بهم فهمیدم ورداشت برد بچه رو جای معذرت خواهی میگه تموم زندگی 

منم قوی نیستم  من بدون شوهرم بدون بچه ام هیچی نیستم  خیانت کرد بهم فهمیدم ورداشت برد بچه ...

الآن می خوای بمیری تا بچت تحت سر پرستی یه مرد هرز بزرگ شه و داغ مادرش تا ابد رو دلش بمونه؟؟  پس بدون داری همزمان بچت رو هم می کشی بهش رحم کن 

دوست گلم بخاطر چی خودکشی‌؟؟به آینده ی بچت فکر نکردی؟؟؟

چرا خودتو ضعیف نشون میدی؟

قوی باش و محکم... تو یه زنی یه مادری ، ما زنها خیلی محکم تر و قوی تر از آقایون هستیم ، خودمون ، خودمونو دست کم و ضعیف میدونیم . 

فکر نکن حالا که میخوایی طلاق بگیری همه چی تموم شد . تازه اول راهی . از کجا میدونی آینده ات چیه؟؟خیلی از ‌جدایی ها بعدش آرامش بوده ـ باور کن جدا شدن چیزی نیست که تو بخوایی بخاطرش جونتو بگیری . بخاطر داشتن یک زندگی خوب و زندگی و آینده ی بچتم شده عاقلانه رفتار کن ومحکم باش

عزیزم چرا فک میکنی خود کشی پایان همه مشکلاته؟؟؟

به خاطر اشتباه دیگران خودتو زجر‌میدی؟؟؟اصلا بگه طلاق...مگ طلاق‌ بده؟؟؟؟بابا اینهمههه ادم طلاق‌گرفتن و زندگی‌‌ خیلی خوبیم دارن...طلاق پایان همه چیز نیست بلکه شروع یه زندگی جدیده...انقد ضعیف نباش...برای خودت زندگی کن میدونم خیلی سخته و الکیم نمیخوام انرژی مثبت بدم...ولی‌ اینکه هنوز داری‌نفس‌میکشی حتماا یه دلیلی داره...میتونی‌بری سر کار پیشرفت کنی..هنوز‌کلی راه در‌پیش‌داری...

میدونم شرایطت سخته منم حال خوبی ندارم منم وضعیتم خوب نیست..ولی بخداااا اگ خودمونو ببازیم خودمون ضرر میکنیم...

لطفا ب حرفام شده یک دقه فک کن