2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 27 پست
دوست گلم بخاطر چی خودکشی‌؟؟به آینده ی بچت فکر نکردی؟؟؟ چرا خودتو ضعیف نشون میدی؟ قوی باش و محکم... ...

من ازدواج دوممه 

دیگه راهی برا برگشت ندارم 

دوباره طلاق نمیگیرم 

اگه بگیرم تمومم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا زدی ؟  صداشو ضبط کن حداقل به خانوادش نشون بده یکم ب خودش بیاد

همه میدونن 

دفعه اولش نیست 

قبلا هم صدای جفتشونو ضبط کردم دادم به خانوادش گفتم باش حرف بزنین تموم کنه 

درست نمیشه

به این فکر کن که نهایتا شوهرت یه کم عذاب وجدان می گیره و شایدم نگیره اما بچت چی مگه عاشق بچت نیستی م ...

برش داشت بردش 

بچه پسر تا چهارسال مال منه اگه دادگاه بده بهم 

یه سالش که رفتع 

بعدم میبرتش خارج دیگه نمیبینمش

من ازدواج دوممه  دیگه راهی برا برگشت ندارم  دوباره طلاق نمیگیرم  اگه بگیرم تمومم د ...

وا کی گفته 😑

این قانونای مسخره رو خودمون واسه خودمون درست میکنیم 

خودتو محدود نکن مطمعن باش خیلی مردای سالم و شریف م هستن که دوباره تجدید فراش میکنن بعد م اصلا میتونی ازدواج نکنی اجباری نداری ک ... 

خودتون مادر پسری عشق کنید بابا گور پدر جنس مخالف 

برش داشت بردش  بچه پسر تا چهارسال مال منه اگه دادگاه بده بهم  یه سالش که رفتع  بعد ...

اولا که تا 7 سالگی مال تو هست من حقوق خوندم اگه عدم صلاحیت اون نامرد رو ثابت کنی دادگاه سرپرستیشو می ده به شما شک نکن راهشم راحته پرینت مکالمات و.... 

اگه از نظر مالی مشکل داری برو کانون وکلای شهرتون تا راهنماییت کنن و وکیل معاضدتی برات بگیرن نفقه و خرج بچه رو هم مجبوره بده. مادر باش مادری کن اگه اون مرد بی غیرته تو شیر زن باش و محکم بچتو با چنگ و دندون نگه دار شیر زن باش

دوست عزیزم با این حرکتی که زدی(خودکشی) فعلا به ضرر توعه ـ شوهرت راحت میتونه بزنه زیر هر چی میگی ،مگراینکه مدرک معتبر براز اثبات داشته باشی ، بعدم بخاطر این میگم به ضرر توعه چون میتونه موقع دادگاه بگه این زن تعادل روحی و روانی نداره ـ خودکشی کرده .اینو دیدم که دارم بهت میگم. 

من ازدواج دوممه  دیگه راهی برا برگشت ندارم  دوباره طلاق نمیگیرم  اگه بگیرم تمومم د ...

اوو دختر کجای کاری تو، دیگه طلاق اون بدی قبلا نداره. 

ازدواج سومتم باشه وقتی مرد خیانتکار باید پدر اونا در بیاری نه خودتو 

چی تمومه؟ حیف نیست به خاطر یه هرزه ی خیانتکار که اصلا شعورم نداره خودتو آسیب بزنی؟ بی خیال شوهر، بذار یه سال دو سال بگذره به این روزا میخندی