2821
2789
عنوان

شب زنده دارها

117 بازدید | 17 پست

دوستای عزیزم و شب زنده دارم بیاین اینجا حرف بزنیم حوصلم سررفته

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بیاین تاپیک اخرم

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه تجربه داری بیا تاپیک اخرم

اوک

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
سلام من یک شب زنده دارم که خوابم میاد ولی خوابم نمیاد خودمم نمیدونم😂😂😂

سلام هممون همینیم😂

میشه این تاپیکم رو گزارش بزنید؟

زدم

وای من خوابم میاد ولی نمیبره کف پاهام داغ میشه شبا کلافه شدم

چرا داغ میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز