مادر۷۵ مدیر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 عنوان خرگوش | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست خرگوش امشب همسرم براپسرم خریدم هیج هم دوسش ندارم وای خدا پسرم ولی خیلی ذوقشوداره 1400/01/06 | 02:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 ببرين دامپزشكي سالم باشه براي كسي مشكلي نداره خودم که حتی بهش دست نمیزنم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 خودم که حتی بهش دست نمیزنم بازم بهتره ببرينش دامپزشكيكلا هر حيووني ك وارد خونه بشه بايد قبلش ببرين دامپزشكي خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 بازم بهتره ببرينش دامپزشكي كلا هر حيووني ك وارد خونه بشه بايد قبلش ببرين دامپزشكي ازاونجایی که گرفتم گفت نمیخوادولی من بازبه همسرم میگم ببره
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 ازاونجایی که گرفتم گفت نمیخوادولی من بازبه همسرم میگم ببره نه ببريناونا دَلالن حاليشون نيست چيزي خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 نه ببرين اونا دَلالن حاليشون نيست چيزي حتما عزیزم.اگه چیزدیگه ای هست راهنماییمون کنیدممنون میشم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 حتما عزیزم.اگه چیزدیگه ای هست راهنماییمون کنیدممنون میشم حموم هم نبرينش با دستمال مرطوب تميزش كنينكلا خرگوش حيون تميزيه نيازي ب حموم كردن نداره البته اگه قفس تميزي داشته باشههر روز بابد قفسش تميز بشه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 حموم هم نبرينش با دستمال مرطوب تميزش كنين كلا خرگوش حيون تميزيه نيازي ب حموم كردن نداره البته اگه ق ... حتما عزیزدلم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 حتما عزیزدلم 🌹🌹🌹يكم بمونه شما هم خوشتون ميادحيوونا از هر پليدي و پستي دور هستن عاشقانه وارد قلبتون ميشنو قلب پسرتون يا دخترتون رو هم بزرگتر ميكنن❤️ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 🌹🌹🌹 يكم بمونه شما هم خوشتون مياد حيوونا از هر پليدي و پستي دور هستن عاشقانه وارد قلبتون ميشن و ... من کلا وسواسم همش فکرمیکنم الان زندگیموکثیف میکنه وگرنه قلبا اگعاشق حیونام مطمنم ازادم ها خیلی بهترن
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 من کلا وسواسم همش فکرمیکنم الان زندگیموکثیف میکنه وگرنه قلبا اگعاشق حیونام مطمنم ازادم ها خیلی بهترن مديريت درست داشته باشين اصلا كثيف نميشه خونت نگران نباش خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4866 مديريت درست داشته باشين اصلا كثيف نميشه خونت نگران نباش حتما عزیزم مرسی ازراهنماییات انشالله به ارزوی دلت برسی
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 حتما عزیزم مرسی ازراهنماییات انشالله به ارزوی دلت برسی ❤️❤️❤️ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤