2821
2789

اذيتش نكنين بيچاره رو اگه بلد نيستين چطور نگه دارين ردش كنين اون مثل جوجه نيست بندازينش گوشه قفس

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند روز بگذره عاشقش میشی ولی کثیف کاری داره بزرگ هم بشه بوی بدی میگیره

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
عکس

سلام

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
نه عزیزم اتفاقا همش داره توخونه براخودش میچرخه

نه ديگه اينجوريم ك ول باشه

قفس مخصوص جوندگان و ظرف و يونجه بخرين براش 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

کثیف کاریاش مثلاچیه.انشالله تااون موقع پسرم خسته میشه اطش میبرمش توطبیعت ولش میکنم

خرگوش خیلی ادرار میکنه ادرارشم بوی خیلی بدی داره 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
ظرف چی عزیزم قفس مخصوص خرگوش.بهش کاهو وهویج میدم

ظرف دستشويي خودشونو دارن ك ياد ميگيره اونجا جيش كنه

هويچ و كاهو هم براي خرگوش خوب نيست

يونجه بايد بخوره

ظرف چی عزیزم قفس مخصوص خرگوش.بهش کاهو وهویج میدم

عزیزم کاهو بهش نده باعث اسهال میشه و میمیره 

حتی هویجم غذای اصلیش نیس

فقط یونجه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..