2821
2789
ازالان غصه همونو داره اگه توخونه جیش کنه چکارکنم

هر جا بار اول جیش کرد دیگه فقط همونجا میره طبیعتش اینجوریه یه قفس براش بگیرید اگه ماده باشه پریود هم میشه

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر جا بار اول جیش کرد دیگه فقط همونجا میره طبیعتش اینجوریه یه قفس براش بگیرید اگه ماده باشه پریود هم ...

اره اتفاقا الان بیرون بود تارفت داحل قفس جیش کرد خداروشکر حداقل یکم خیالم راحت شه

ازکجا ظرفشوبگیرم بگم ظرف ادرار براخرگوش میخوام.

از اينستا پيج هاي پت شاپ رو سرچ كنين طرف دستشويي ٣ گوشه بخرين با پوشال و يونجه و پلت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اره اتفاقا الان بیرون بود تارفت داحل قفس جیش کرد خداروشکر حداقل یکم خیالم راحت شه

آره دیگه همونجا کارشو میکنه همیشه

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
سلام عزیزم خوبی 

ممنون تو خوبی

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
یونچه روازکجابخرم عزیزم

پت شاپا دارن 

فکر کنم گاوداریا هم بفروشن 

ولی از پت شاپ بگیری بهداشتی تره

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بعددوستان بهش چطوراب بدم

یه ظرف سرامیکی براش بذار توش آب بریز

واسه این سرامیکی باشه که سنگین باشه نریزه 

ولی جای آب مخصوصم دارن مثل مال پرنده ها 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
درمورداب خوردنش هم میگیدعزیزم

اب خوري هم مخصوصه خودشو قطره ايه

بهتره اونم براش بخرين ولي خرگوش اب كمي ميخوره(ن ك اصلا نخوره)

مثلا ميوه بهش بدين سيب اب بدنشو تامين ميكنه

ولي ظرف ابشم بخرين

خرگوش تربيت پذيره جاي جيششو ياد بگيره ديگه بو نميده

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بعدخودم  باردارم براخودم ضررنداره

ببرين دامپزشكي سالم باشه براي كسي مشكلي نداره