2777
2789
عنوان

نامزدم از همه چیز ایراد میگیره

1922 بازدید | 130 پست

بچه ها نامزدم از همه چیز ایراد میگیره

مثلا اولین بار ک اومده بود محل ما همش میگفت وای چقدر کثیفه چقدر خرابس (محلمون پایین شهره ولی واقعا اینجوری ک میگه نیست و کلی ادم دارن زندگی میکنن اینجا و اصلا اینجوری که این توصیف میکرد نبود من خودم وقتی داشت میگفت تعجب کرده بودم) میگفت بو میده 

گوشیش انتنش رفته بود میگفت گوشیمم هنگ کرده من همچین جایی اومدم و... 

خلاصه که همینجوری ایراد میگرفت اخرش منم خیلی ناراحت شدم بهش گفتم ک حس میکنم تو از همه چیز ایراد میگیری گفت نه من اصلا اینجوری نیستم اتفاقا از ادمای اینجوری خوشم نمیاد

(چون من خودم میدونم ک زندگی کردن با ادمایی ک همیشه ایراد میگیرن و بد همه چیو همه کسو بیشتر از خوبیشون میبینن چقدر سخته و چقدر دعوا پیش میاد) 

حالا امروز یچیزی شد واااقعا ناراحتم کرد

هستین بگم بقیش رو؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

من یه پسردایی دارم واقعا خیلی شیرین و قیافش هم دلنشینه ماشالا کلا 4 ماهشه و واقعت بچه تو این سن خیلی شیرین میشه

خلاصه که من همش واسش ذوق میکردمو قربون صدقش میرفتم امشب این نامزدم دیدش یههه ایرادایی گرفت از قیافش که اصلاااا باورم نمیشد یعنی هنگ کرده یودم که چجوری دلش میاد همچین عیبایی روی یه بچه 4 ماهه بذاره

میگفت گوشاش درازه دماغش درازه

موهاش کچله

عین ماهی دستو پا میزنه

واقعا اصلا حالم بد شد اینارو گفت

از طرفی قبلا هم حس کرده بودم از این که ب این پسرداییم توجه میکنم حسودیش میشه ولی خب واقعا بچه 4 ماهه حسادت داره؟