2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن رفتی چین قورباغه میارن برات زیاد جالب نیست 

من خودم خیلی کله پاچه دوست دارماااا 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بستگی داره به ذائقه‌شون دیگه 

مثلا سوئدی ها فکر کنم بودن اونا هم کله پاچه می‌خورن  تازه خیلی از کشورا پشه و حشره و کرم و چیزای دیگه هم می‌خورن کله پاچه که از اونا بهتره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

اخه این خوشمزس واقعا 😂😂😂ولی واقعا ظاهرش خوب نیست

همون بخاطر ظاهرش میگم مگر اینکه سوا کنی زبان و از گوشتهای قرمزش و پاچه ها بزاری بشقاب 

خودم دلم خواست 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بستگی داره به ذائقه‌شون دیگه مثلا سوئدی ها فکر کنم بودن اونا هم کله پاچه می‌خورن تازه خیلی از کشورا ...

امریکایی

دقیقا

چون طعمش خوبه واقعا

برای تست میزارم ببینم نظرش چیه😁

سری قبل از روستا کله پاچه گوسفندی گرفتیم چقدر لطیف بود گوشتش واقعا خوش طعم بود 

من خودم میپزم هم سیرابی هم جگر هم.کله پاچه خیلیم خوشمزه میپزم هر کی دوست نداشته باشه راغب میشه امتحان کنه

همون بخاطر ظاهرش میگم مگر اینکه سوا کنی زبان و از گوشتهای قرمزش و پاچه ها بزاری بشقاب خودم دلم خواست

حالا امتحانی میزام ببینم چی میگه

چون باقی غذاهای ایرانیو خیلی دوست داره

خصوصا کوبیده و ابگوشت 

شرمنده عزیزم❤️😁

سری قبل از روستا کله پاچه گوسفندی گرفتیم چقدر لطیف بود گوشتش واقعا خوش طعم بود من خودم میپزم هم سیرا ...

به به پس شما استادی

من از بیرون میگیرمخودم بلد نیستم

ولی اینبار مادربزگم میپزه براش