بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مثلا سوئدی ها فکر کنم بودن اونا هم کله پاچه میخورن تازه خیلی از کشورا پشه و حشره و کرم و چیزای دیگه هم میخورن کله پاچه که از اونا بهتره
هر چقدر دوست داشتی لایک کن لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم
همون بخاطر ظاهرش میگم مگر اینکه سوا کنی زبان و از گوشتهای قرمزش و پاچه ها بزاری بشقاب
خودم دلم خواست
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
سری قبل از روستا کله پاچه گوسفندی گرفتیم چقدر لطیف بود گوشتش واقعا خوش طعم بود
من خودم میپزم هم سیرابی هم جگر هم.کله پاچه خیلیم خوشمزه میپزم هر کی دوست نداشته باشه راغب میشه امتحان کنه