brown_eyes مدیر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 عنوان هیچکس دوسم نداره🥺💔 | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست از همه ناراحتم... همه دلمو میشکونن ... هیچکس دوسم نداره خسته شدم دلم تنگه .. کلافه ام از خودم بدم میاد .. از زندگیم بدم میاد خسته ام 💔🥺 این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید. 1400/01/05 | 19:50 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mgcidvkfc عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 7298 🥺 اره ناراحت نباش😍 بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 روان شناس لازم داری عزیز من مشکلم ادمای اطرافمن خیلی سمی ان این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 @brown_eyes به اندازه همشون دوست دارم. بی خیال بابا دنیا دو روزه. برو جلو ی اینه خودت ... 🥺❤❤ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
سسفرانسوی عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 261 من دوستون دارم 💙 جدی میگم فکر نکنم انسانی در دنیا باشه که من دوسش نداشته باشم .. 👀
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 من دوستون دارم 💙 جدی میگم فکر نکنم انسانی در دنیا باشه که من دوسش نداشته باشم .. 🥺❤ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
aurora_19 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 273 الان میان میگن واقعا که یا اگه نمیتونم اروم کنی چیزی نگو 😂😂 همش چسناله بابا اه
___kiiia___ عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3298 🥺❤❤ 💖 دخترم =(🚬 مبتلابحهیپوفرنیا.ir 🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─
_joker_ عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1354 تو محتاج دوست داشتن کسی نیستی .. بزرگ ترین مشکلت اینه خودت ،خودتو دوست نداری
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 منو ک کسی ادم حساب نمیکنه 🤣 زیاد محل نمیده کسی بهم انگاری اضافی ام منم حس میکنم اضافی ام حتی واسه خدا هم اضافی ام😭 این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 تو محتاج دوست داشتن کسی نیستی .. بزرگ ترین مشکلت اینه خودت ،خودتو دوست نداری وقتی از تمام قلبم دوسشون دارم محبت میکنم اما بد رفتاری میکنن دلمو میشکونن دلم میخواد بمیرم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5911 چند سالته؟ ۲۰ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ffpp عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 2411 تو این دنیا هر کسی به فکر خودشهفقط خودت خودتو دوست داشته باش. دوست داشتن بقیه واست نون و اب نمیشه. کسیم که دوست داشته باشه واسه منافع خودش دوست داره😉
_joker_ عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1354 وقتی از تمام قلبم دوسشون دارم محبت میکنم اما بد رفتاری میکنن دلمو میشکونن دلم میخواد بمیرم تو آدم ظالمی هستی .. و احترام .. حرمت یه نفر رو توی زندگیت نگه نمی داری ..به همین دلیله که اینطوری دلت میشکنه ...اون یه نفر خودتی .. هیچ کس و هیچ چیز ارزشش از تو بالا تر نیست