2777
2789
عنوان

هیچکس دوسم نداره🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
روان شناس لازم داری عزیز

من مشکلم ادمای اطرافمن  خیلی سمی ان

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@brown_eyes     به اندازه همشون دوست دارم. بی خیال بابا دنیا دو روزه. برو جلو ی اینه خودت ...

🥺❤❤

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
من دوستون دارم 💙 جدی میگم  فکر نکنم انسانی در دنیا باشه که من دوسش نداشته باشم ..

🥺❤

🥺❤❤

💖

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
منو ‌ک کسی ادم حساب نمیکنه 🤣  زیاد محل نمیده کسی بهم  انگاری اضافی ام

منم حس میکنم اضافی ام  حتی واسه خدا هم اضافی ام😭

تو محتاج دوست داشتن کسی نیستی ..  بزرگ ترین مشکلت اینه خودت ،خودتو  دوست نداری

وقتی از تمام قلبم دوسشون دارم محبت میکنم اما بد رفتاری میکنن دلمو میشکونن دلم میخواد بمیرم

چند سالته؟ 

۲۰

وقتی از تمام قلبم دوسشون دارم محبت میکنم اما بد رفتاری میکنن دلمو میشکونن دلم میخواد بمیرم

تو آدم ظالمی هستی .. 

و احترام .. حرمت یه نفر رو توی زندگیت نگه نمی داری ..

به همین دلیله که اینطوری دلت میشکنه ...

اون یه نفر خودتی .. 

هیچ کس و هیچ چیز ارزشش از تو بالا تر نیست