2777
2789
من ی سقط تو پنج شش هفته داشتم بعدش مشکلات متعددی داشتم یکسال و نیم زمان یرد تا دوباره باردارشدم

مامیخواستیم یه سال دیگه عروسی بگیریم فقط میترسم بعدش نتونم بچه داربشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامیخواستیم یه سال دیگه عروسی بگیریم فقط میترسم بعدش نتونم بچه داربشم

من بچه نمیخاسم تا۳۰سالگی

ولی دکتر گفت واجبه اوردنش و نمیشه صبرکرد

الانم ۳ماهشه و من ۲۵ساله

نترس اسمون ب زمین نمیاد

ولی جون بچتو با دستای خودت نگیر خیلیا حسرتشو دارن

عقدم باشی نکن عریزم... از کجا معلوم بعدش بچه دار شی  همینجا یه خانوم میگفت  تو عقد سقط ...

خداخودش کمکم کنه، حالاشب شوهرم ازسرکاربیادبایدباهاش حرف بزنم ببینم چی میگه

خخخ مگه گناه کردین موقعی ک بیحواسی میکرد یادش نبود شوهرتون؟ نزار اینکارو باهات بکنه بعد سقط تو م ...

منم میفهمم اگه اینکاروکنم حتماافسردگی شدیدمیگیرم خیلی احساساتی هستم واگه یه کاری کنم تاچندمدت بهش فک میکنم

نه اصلا عروسی نگیرید.   سریع خونه بگیرید برین سر زندگیتون.  بچه ات ارزشش بیشتر از حرف مفت ...

من بدترین اخلاقم اینه که حرف بقیه برام اهمیت داره حتی برای خرید لباس بگن چقدرزشته همش میگم حتمازشت بوده اینجوری گفتن. بایدبهترین تصمیم بگیرم

آخه ماالان دوسالی عقدیم بعدخانواده شوهرمم فکراین نیستن که زودعروسی بگیرن منتظرن که شوهرم یه قرون دوهزارکنه پول برای عروسی جمع کنه،بعدمامانم ایناهم شهرستانن من خونه پدرشوهرمم همیشه. چون کارشوهرم جوریه که حتمابایدغذاازخونه ببره سرکارمادرشوهرم وخواهرشوهرمم همکاری نمیکنن میگن خانومت درست کنه بخاطرهمین من مجبورم همیشه پیشش باشم. امروزفهمیدم باردارشدم