2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشکل پوستی بچتون ژنتیکی بود؟ خوب شد یا نه؟ مگه بچه اولتون این مشکل رو نداشت که تو آزمایش ژنتیک ...

نه عزیزم مشکل نداشت بچم 

والا از ژنتیکی سالم بود هنوز مشخص نشده از چیه 

من خودم درخواست داده بودم و چون ازدواج فامیلی و بچه اولم بیماری شبه رماتیسم داره انجام دادم جوابش سه هفته تا یک ماه طول می‌کشه 

دخترم هنوز شه ولی بهتره دکترا میگن بهترم میشه 

نه عزیزم مشکل نداشت بچم  والا از ژنتیکی سالم بود هنوز مشخص نشده از چیه  من خودم درخواست ...

من بچه هام دچار مشکل ژنتیکی میشن آزمایش گرفتم یه ژن معیوب پیدا کردن و منو شوهرم ناقل اون ژن بودیم 

الان گفتن دوازده هفته cvsبده اگه ژن معیوب رو داشت سقط کن اگه سالم بود نگهش دار

نمیدونم تا چه حد این آزمایشا درست جواب میدن 

من بچه هام دچار مشکل ژنتیکی میشن آزمایش گرفتم یه ژن معیوب پیدا کردن و منو شوهرم ناقل اون ژن بودیم&nb ...

عزیزم اینکه اون زن چک میکنم درست ولی به نظرم بگو کل ژن های بیماری رو چک کنن نه فقط اون ژن را ولی اوکی هست منم مثل تو 

کدوم شهری

عزیزم اینکه اون زن چک میکنم درست ولی به نظرم بگو کل ژن های بیماری رو چک کنن نه فقط اون ژن را ولی اوک ...

من تهران میرم آزمایش میدم آزمایشگاه سلاله

نمیدونم یه خانمی میگفت اصلا فایده ای نداره ژن معیوب تشخیص داده نمیشه میگفت بچه دومم با اینکه cvsکردم بازم مریض

عزیزم اینکه اون زن چک میکنم درست ولی به نظرم بگو کل ژن های بیماری رو چک کنن نه فقط اون ژن را ولی اوک ...

فک نکنم همه ژن های بیماری زا رو نگا کنن 😕

تصمیم گرفتم آمینو سنتز بدم چون میگن دقیق تر اونم که ده روزه باید جوابش بیاد وگرنه از زمان سقط میگذره پزشکی قانونی اجازه سقط ممکن نده