اصلا حاضر جواب نیستم دامادشون و برادرشوهرم همه اش اذبتم میکنن شوهرمم جیزی نمیگه خودمم جوابی پیدا نمیکنم برادرشوهرم همیشه میگه ما رسم داریم بابات باید چون نوه اولشه دعوت کنه هممون رو حالا همچین رسمی ندارن ها الکی میخواد فقط منو اذیت کنه میگه تازه یه سری حرف ها رو به ترکی میزنه خیلی دلممیخواست صداشون رو ضبط کنمبدم کسی ترجمه کنه بعدم همه میخندن شاید بگین حساسم ولی تو موقعیتش جلو ۳۰ نفر آدم بهم میگن بهم برمیخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای چی اونا باید یه همچین حرفایی بهت بزنن؟ طرف خیلی بی فرهنگه همسرت باید جلوشون وایسه
شوهرم هیچی نمیگه باهاشونم میخنده شوهرمم یه بیشعوره ازش بدم میام دامادشون از این میسوزه تو زنای فامیلشون فقط من کارمندم چپ میره راست میاد میگه تو که پولداری تو که فلانی و همه اش دنبال اینه منوتو جنع تحقی کنه عوضی
گفتم ما رسم نداریم دهشته باشیمم شما رو دعوتنمیکنن ولی باز میخندید و میگفت ما رسم داریم بچه اتم فامی ...
داخل ادم حسابش نکن میدونه حرص میخوری حرصت میده
اصلا جوابش نده
حرف زد چیزی نگو باز گفت بگو ببخشید چیزی میگفتی؟نشنیدم قشنگ حالش جا میاد
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بگو شما کمتر با زن ها بشینید و پاشید اخلاقتون کاملا شبیه زنای خاله زنکه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......