2777
2789
عنوان

گردن درد کودک

8415 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

دیروز صبح دخترم ک بیدار شد هرکاری کردیم از جاش بلند نشد...گفت نمیتونم بچرخم..گردنش نمیتونست بچرخه به سمت چپ دردش میگرفت

بردیمش دکتر گفت چون میتونه راه بره و دستاشو حرکت بده مشکلی نیست یا یه گرفتگیه یا عفونت گلوشه‌‌..گف خودش خوب میشه

الان ک یه روز ازش گذشته یه کم میتونه به چپ بچرخه ولی کامل نمیتونه

کسی این مورد برا بچش پیش اومده

میترسم همینجوری بمونه شونه سمت چپش یه کم افتاده 😭

دکترا هم هیچی راهنماییم نکردن فقط گفتن ب مرور خوب میشه..سه تا دکتر بردمش😞

ماساژشم ک میدم گریه میکنه

با روغن زیتون گرم ماسازش میدم و حوله گرم میکنم میزارم رو گردنش

عفونت گوش و گلو هست چیزیش نیست

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساژ ضرر نداره براش؟ب دکتر گفتم گف خوبه هم...نمیدونم چیکار کنم 😭

اگه تب نداره چربش کن و اروم ماساژ بده ‌‌‌ .... ولی بنظرم گردنش نیست و ماساژ نمیخاد گلوش و پشت گوش هاشو خوب چرب کن ... اگه اجازه میده یه روسری ببند دور گردنش گرم بمونه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
آخه انتی بیوتیک هم ندادن بخوره..میترسم بدتر بشه عفونتش

والا نمیدونم🤔 یه چرک خشکنی اگه میدادن مطمعن میشدید که عفونته

آره..تا شوهرم بیدار شه دوباره بره دکتر یه چیزی تجویز کنن.‌.دخترم دوسالشه فقط ..خیلی بد درده..

عزیزم . خدا سلامتی بهشون بده نگران نباشید  . مطمعنم عفونته