2777
2789
عنوان

داستان زیبای خانم گلکار

707 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها.   عضو جدیدم.    اولین تایپبکم می‌خوام داستان خانم گلکار و بزارم.   امیدوارم دوست داشته باشید

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

کی هس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لایک پلیز

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایه سال پیش خواننده ی داستاناش بودم

ولی،خانم گلکاریه ایراداساسی دارن که به هیچ وجه هم نمیخان بپذیرن

اول ووسط داستان رنگ لباس وهرچیزجزییوتعریف میکنن،آخرای داستان خیلی خلاصه تموم میکنن

شخصیت داستانوبه سرانجام نمیرسونن،هزارتاسوال توذهن خواننده هاباقی میذارن

من به همین دلیل یه ساله نمیخونمشون.

داستان #قاصدک🍃🍃

#قسمت_اول-بخش اول

قاصدک ..

سال 76  

کنار خیابون نزدیک چهار راه ایستاده بودم و به ماشین هایی که رد میشدن نگاه می کردم بازم مثل همیشه امیدوار بودم تو یکی از اونا مامان یا بابام رو ببینم ..

همیشه اون لحظه ای رو که ممکن بود  با اونا مواجه بشم رو پیش چشمم مجسم می کردم و نمی دونستم بعد از این همه سال منو می شناسن یا نه ,,

ولی من اونا رو خوب به خاطر داشتم ....چون  هر روز و هر شب بهشون فکر می کردم ولی هرگز از اینکه  ترکشون کرده بودم  پشیمون نشدم ، حتی تو بدترن شرایط ....

چشمم افتاد به امید که از اونطرف خیابون داشت میومد ..

با لبخندی که همیشه برای من شیرین بود و دلگرم کننده .. دست تکون داد ..

اون تنها کسی بود که از دیدنش خوشحال میشدم .... تا به من رسید با اون خنده ای که دوتا چال روی گونه هاش میفتاد گفت : چطوری ؟گلات کو ؟

گفتم :فروختم ..تو اینجا چیکار می کنی ؟مگه سر کار نبودی ؟

گفت : چرا باید میرفتم بازار گفتم یکسر به تو بزنم ببینم حالت خوبه یا نه ؟..

دیگه با صالح در گیر نشدی که ؟

گفتم : ولش کن بابا الاغه ,الاغ ..حرف حالیش نیست ..

گفت : یک روز حسابشو می رسم حالا ببین کی بهت گفتم ؟  کم منو اذیت کرد حالا نوبت تو و بقیه ی بچه هاس ..

لعیا خواهش می کنم باهاش کاری نداشته باش تو دختری ,,یک بلایی سرت میاره ..

گفتم : غلط می کنه  جرات نداره ....تو نمی خواد کاری بکنی من خودم از پسش بر میام از من بیشتر می ترسه چون می دونه با اقدس طرفه ...

یکم پا ,پا کرد و آهی کشید و گفت : خودم به زودی از این وضع نجاتت میدم غصه نخوری ها ...

من باید برم دیرم میشه اوستام منتظره  براش جنس ببرم .... کاری نداری شب می بینمت  ..

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

این داستان برای من خیلی جالب بود واسه شما ام میزارم دوست دارین بخونین و سرگرم بشین دوست ندارین نخونین هر طور مایلین

ببینم میخوندین یا نه؟😂