2821
2789
عنوان

یه سوال فووووووری🥴🥴🥴🥴

148 بازدید | 9 پست

۷۵۰ از کجاش دراومد؟؟؟؟؟؟

هرکی میدونه بگه لطفاااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو صورت سوال گفته وقتي حفره خالي به حجم ٧٥٠ طبق اون محاسبه كرده بنظرم

تو صورت نگفته ک🥺

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

مال سالِ دهمه ؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐عاره دیگه

خوبع پَ✌😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عدد جرم و حجم رو داده محاسبه کنی چگالی رو با اون اعداد میشع ۶ ولی صورت سوال گفته چگالی ۸ میشع (فرض ...

مرسییییییی💛🧡💚💚💚💚💚🥰🥰🥰🥰🥰

خواهش میکنم سوالی دیگم فیزیک یا درسی دیگع داشتی تگ کن بیام ج بدم کلا اینجا جای دانشجو و دانش اموز ...

ممنونم😘😍😍😍از این به بعد تگت میکنم🤓😂

2825
2823
2791
2779
2792