2777
2789

ن دکتر قلب جواب میده

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه نگران نباش ولی الان ک ۱۵ سالته بهتره دنبال درمانش نباشی فقط ب پوستت برس مراب شست و شو کن و دستکاری نکن ک جاش نمونه. هورمونات ک به تعادل برسه بعد دنبال درمان باس. چون الان هر کار کنی باز برمیگرده

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
خیلی بهش میرسم دیگه خسته شدم اصلا اعتماد به نفس ندارم

اعتماد ب نفس اصلا ب پوست صورت نیست عزیزم. اعتماد ب نفس از درون میاد. اعتماد ب نفستو از دیت دادی چون خودتو با عکسای اینترنت مقایسه میکنی و یا دوستایی ک پوستشون صاف!

منم این شرایط رو داشتم خیلی هم بدتر از شما. جوش در حد ابله‌ 

الان ۳۰ سالمه، شش سال قبل ازدواج کردم. 

پوست صورتمم از ۱۸ سالگی مثل اینه شد