2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید درخصوصه بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 52 پست
ازمایش اکثرا دو هفته بعد از لقاح هورمون بتا و بارداری هم اول توی خون مشخص میشه بعد توی ادرار پس اگه بی بی چک مثبت واقعی بشه و کاذب نبوده باشه ( که احتمال کاذب وجود داره ) توی ازمایش هم معلوم میشه که باردارین یا نه
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از بی بی چکها وقتی زمان زیادی ازشون میگذره، هاله کمرنگ میندازه. منم یه بار که تو اقدام بودم بی بی چکم بعد از چند ساعت هاله انداخت، کلی ذوق مرگ شدم. تا دو روز هی نگاش میکردم و فکر میکردم خبریه. اما خبری نبود. بی بی چک مثبت واقعی رو وقتی دیدم که تا گذاشتم توی نمونه، در عرض 10 ثانیه خط دوم ظاهر شد!
آناد جون مظمئن باش که نیستی . مارک بی بی منم مدی کور بود. خیلی شنیدم که این مارک مثبت کاذب فراوون داره.. خیالت راحت باشه..
فقط میتونم بگم خدایا شکر که منو لایق اسم "مادر" دونستی..... خودت برام حفظش کن
دور از جون اگه بچه هم باشه انشاالله سلامته و خواست خدا بوده بعد هم الان کلی چک اپای مختلف اومده اگه خدایی نکرده مشکلی باشه متوجه میشن سریع
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
نه. حامله نبودم. 18 روزم عقب انداخته بودم. مطمئن بودم که خبریه. اما بعد از 18 روز به زور آمپول پری اومد. من بعید میدونم مثبت واقعی نشون داده باشه. یه بار دیگه بذار، دقیقا 5 دقیقه صبر کن. جواب واقعی تو همون پنج دقیقه مشخص میشه. بیشتر که بگذره، جوابش قابل اطمینان نیست.