2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

بودن با پدر و مادر سمي و با اختلافاي زياد بچه رو اذيت ميكنه

قرار نيست بعدش يكيشون و از دست بده

فقط جدا ميشن

قرار باشه بخاطر بچه بمونيد تو زندگي بعد كه فهميد افسردگي ميگيره

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

نه همه طلاق ها

ببین یه زن و شوهری که همش جنگ دارن و بچه تو این جو متشنج بزرگ میشه با جدایی والدین میره با یکیشون زندگی میکنه اما در آرامش دیگه جنگ و دعوا وجود نداره 

من چندمورد اینجوری دیدم.حتی یکی بچه اش لکنت گرفت بخاطر دعوا پدر و مادر الان که جدا شدن بچه با پدر هس اما پیش مادرشم میره و انقدر این بچه به ارامش رسیده که حد نداره 

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

ن فقط نگاشون میکنه  

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

عزیزم اگ شرایط زندگی الانشون خیلی بد باشه شاید طلاق راهه نجاتی باشه براشون،من خودم با وجود دوتا بچه جدا شدم شرایط زندگیم بحرانی بود دخترم خیلی آسیب دید،ولی الان ماشاالله ی دختر فوق العاده قوی شده و خداروشکر داره پیشرفت میکنه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

گاهی اینقدر مشاجره ها زیاد وتاثیر منفی زیادی داره که جدایی پدرو مادر نداره هر کدوم دارن تلاش میکنن برا زندگی بهتر بچه 

بستگی به شرایط وروحیه  و...داره 

هیچی صد درصد نیس

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بستگی به عرضه خود بچه داره

یکی از اقوام ما جدا شد(الان بچهاش ۳۰ تا ۳۵ سال هستن) اون موقع ۲..۳ ساله بودن

دیگه از روز طلاق بچهاش ندید شوهرش هم معناد بدجور بود از اینا که اگر پولدار نیودن کارتون خواب میشدن

دو تا از بچهو شدن رتبها های برتر کنکور و استاد دانشگاه و موفق یکیشون علاف و بیکار

خیلی چیز ها موثره شاید بچه ای که پدر و مادرش طلاق گرفته باشن خیلی از نظر روانی سالم تر از اونی ...

دقیقا حرف منم همین بود👍👍👍

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
آره می‌گذاره، اسم بچه طلاق میاد توی پیشونی اش، حسرت ها و غصه هاش و در هاش بوی جدایی والدین رو میده، ...

عزیزم برای همه ی جور نیس،،،این اسم بچه طلاق از قدیم اومده و هنوزم تو طرز فکر خیلیا هس ولی بی اساسه،نمونش اینه ک میگن طلاق برای زن خیلی بده و خیلی چشم بد دنبالشه،ک واقعا اینطور نیس،ادم تو هر شرایطی اگ بخواد راهه راستو بره هیچ چشمی دنبالش نیس،من جدا ک شدم کسی جرات نداش چپ نگام کنه ینی اجازه نمیدادم،وقتی دوروبریا تو محل کارم منظورم مردا،شناختنم خودشونو جمع میکردن وقتی من از کنارشون رد میشدم،حس قشنگی بود